KONTAKTY

Lono spol. s r. o.
Jiráskova 24
50601 Jičín 1
tel: +420 736 250 850
info@lono.cz
tel: +420 736 250 850

NOVINKY

arr3Montáž přechodové lištyMontáž vrtané přechodové lišty Na podlaze si vyznačte podle otvorů v lište místa pro vyvrtání děr.... arr3Vinylová podlaha - lepeníVinylová podlaha   Lepení vinylové podlahy Mírné barevné rozdíly nelze při výrobě vinylových... arr3Laminátové podlahyLaminátové podlahy Díky moderním dekorům a věrně imitující struktuře dřevních vláken Vám laminátové... arr3Značení podlahových krytin – koberců, vinylových podlahVlastnosti podlahových krytin jsou uváděny v piktogramech – symboly FCSS pro snadnější porozumění... arr3Značení podlahových krytinProtiskluznost   Antistatika   Podlahové krytiny, které se netřepí   Útlum hluku –... arr3Použití na podlahové topeníNíže uvedený symbol je používán u všech podlahových krytin, pod které je možné použít podlahové... arr3Použití kolečkové židlePoužívání kolečkové židle bez podložky je možné pouze v případě, že je podlahová krytina označena... arr3Třída komfortu kobercůTřída komfortu koberců je značena piktogramem dlaně pod kterou se nachází korunky. Čím více korunek,...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 330 Kč
skladem
naše cena 330 Kč
skladem
naše cena 270 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 230 Kč
skladem
naše cena 483 Kč
skladem
naše cena 175 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů